Orloffgebraad bestaat uit een sneetje varkensgebraad, kaas en hesp overgoten met champignonroomsaus.
Opwarmen in een voorverwarmde oven op 180 °C gedurende 20 à 30 min en dan nog eens 5 min onder de grill op 240°C.
Enkele sneetjes gebakken kalkoenfilet met Stroganoffsaus (o.b.v. room, vodka, tomaten, rode paprika en kruiden)
Opwarmen in de oven op 180 °C gedurende 20 à 30 min.
Varkenswangetjes bereid in een sausje op basis van bruin Marthabier en gebakken spekblokjes
Onze eigengekweekte Brahma hoevekip is een traaggroeiend ras, wat een betere smaak met zich meebrengt.
Coq au vin is hier op basis van rode wijn, spekblokjes en champignons.
Een wildstoofpotje van hertenragout met een assortiment van boschampignons en gerookt spek.
verwarmen in de oven op 180°C gedurende 20 à 30 min.
Op vel gebakken parelhoenfilet met grand veneursaus.
Een assortiment van zalm, kabeljauw, coquilles, scampi en grijze garnalen in een sausje met julienne groenten.
Opwarmen in de oven op 180°C gedurende 20 à 30 min en dan nog 5 min grillen op 240°C.
Een klassieker voor de kindjes: zelfgemaakte gehaktballetjes in tomatensaus.
opwarmen in de microgolf (2 à 3 min) of in de oven op 180°C gedurende 20 min.
Een videetje gevuld met vol-au-vent van onze brahmakip.
Videetje eventjes grillen in de oven op 210°C gedurende 5 min.
De vol-au-vent opwarmen in de oven op 170°C gedurende 20 à 30 min.
Een artisanale kaas- en garnaalkroket met een fris slaatje.
Bakken in de friteuse op 180°C gedurende 5 min.