Een mini quiche Lorraine (room - spek - eieren) voor in de oven (10 min op 180°C)
een mini-worstenbroodje, mini-pizza en kaas-hespvideetje voor in de oven (10 à 15 min op 200 °C).
Bruschetta met geitenkaas en gerijpte boerenham voor in de oven (10 min op 180°C)
Een trio van zelfbereide apero kroketjes (kaas - garnaal - vlees) voor in de friteuse (2 à 3 min op 180 °C)
Een scampi in een filodeeg voor in de friteuse (2 min op 180 °C) dat daarna in een glaasje met huisbereide tartaar wordt gepresenteerd.
fijngesneden rundssteak op een klein bordje gedresseerd met rucola, geroosterde pijnboompitten en Parmezaanse kaasschilfers. Koud te serveren.
Een hapje van fijngesneden pastrami (een gemarineerd en traag gegaard stukje rundsvlees) dat wordt gedresseerd met zongedroogde tomaatjes, fijngesneden selder en Parmezaanse kaasschilfers.
Een glaasje met garnalen, fijngesneden sla, tomaat, ei en een cocktailsausje.
Een kant en klaar hapje van twee soorten vis met avocado en viseitjes, koud te serveren.
Een hapje van fijngesneden verse tonijn, gedresseerd met pijpajuin en wasabimayonaise, koud te serveren.